Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: abril, 2011

Orquídies florides

Un any més el Jordi ha aconseguit, amb paciència que floreixin les orquídies ! una alegria per la vista :-)

Edamame i inaguració de la terrasseta de primavera i estiu !

Primer dia de vermutillo a la terrassa ! amb cervesa "sin" i per celebrar el bon temps , acompanyat d'olives i edamane . Edamane significa llavors de la branca, i són les llavors joves de la soja , encara dins la beina. Aquí les trobareu en el supermercats japonesos i xinesos, en bosses, congelades. Simplement cal bullir-les durant uns 10 m. amb aigua i sal i un cop cuites afegir una mica de sal gruixuda, jo he posat sal rosa del Himàlaia . Compte, la beina no es menja ! cal pelar-les i menjar la llavor !!!!!.

Cigronets de Mura

Un diumenge a la tarda anem a passejar per Mura , Talamanca i Rocafort . (comarca del Bages) Diu la dita "Mura, Talamanca i Rocafort, tres pobles de mala mort" . No sé pas d'on bé, però us recomano que els visiteu, pobles preciosos, amb racons extraordinaris. De fet, a Mura ( Fotos de Mura ) es reuneix gent per anar a pintar, ja us ho he dit tot :-) En una botiga, descobreixo els cigronets de Mu r a i en compro un  paquet. Per coure'ls, he seguit la recepta que em donen a la botiga, tot i que a casa, els cigrons els coem molt diferents. El resultat és una llegum dolça, suau, no semblen cigrons i que us recomano que proveu!!!   Ingredients : 1/2 de cigronet de Mura cansalada botifarrot ("morcilla") bicarbonat, sal, oli aigua mineral Preparació Deixar en remull els cigrons la nit abans en força aigua mirneral i 50gr. de bicarbonat Al dia següent, canviar l'aigua. Coure i quan arranqui el bull abaixar el foc.  A mitja cocció, (20 m) afe

Translate